Thisted-virksomhed skifter navn efter 50 år

I 1978 overtog Leif Olesens far Thisted-virksomheden Thy Autokøler. I dag, næsten 50 år efter at virksomheden blev etableret, skifter virksomheden navn til Oiltech.

Leif Olesen har ejet og drevet Thy Autokøler siden 2013. Nu, knap seks år senere, er det tid til at skrive et nyt kapitel i Thy-virksomhedens historie og ændre navnet. Det nye navn er Oiltech, som ifølge Leif Olesen i højere grad repræsenterer, hvad virksomheden laver og står for – nemlig salg af olieprodukter og batterier samt reparation af kølere.

– Der er sket meget, siden min far overtog virksomheden i sin tid, og jeg har i flere år tænkt, at det var på tide med et nyt navn. Særligt fordi forretningen har udviklet sig i årenes løb, og det er vigtigt for mig, at kunderne kan se, hvad vi er for en størrelse ud fra vores navn, siger Leif Olesen.

Da Leif Olesens far overtog det daværende Thy Autokøler i 1978, havde virksomheden adresse på havnen i Thisted, og kunderne var primært fra lokalområdet. I 1985 kom Leif med i firmaet, og i dag har Leif en sælger ansat. Sammen driver de Oiltech fra en adresse i Thisteds industriområde, hvor virksomheden har boet siden 1984. Kunderne findes i det meste af Midt- og Nordvestjylland og tæller alt fra små til store danske virksomheder.

– Det er klart, at det er forbundet med en del følelser at skulle sige farvel til navnet Thy Autokøler, fordi det har været i familien og i lokalområdet i mange år. Heldigvis er det jo en positiv udvikling, og jeg glæder mig til at se, hvad det nye navn bringer med sig, siger Leif Olesen.

Med navneskiftet til Oiltech kommer også en ny hjemmeside og ikke mindst ambitioner for fremtiden. I første omgang er de nuværende lokaler på Industrivej 30 sat til salg, og når den rette køber er fundet, sættes jagten ind på nye lokaler.

Forfatter
Top