Thisted og Vejle delte point i topopgør i 1. division

Med næsten 2.000 tilskuere på lægerne, dannede Sparekassen Thy Arena i Thisted søndag eftermiddag de perfekte rammer for topopgøret mellem Vejle og Thisted FC i fodboldens 1. division.

Det blev en lige kamp, hvor TFC skabte flere gode chancer i første del af kampen.

Det blev dog Vejle, der åbnede scoringerne, da Dominic Vinicius sendte bolden i nettet til 0-1 efter 33 minutters spil. Det blev også resultatet ved halvlegen.

TFC lagde pres på VB efter pausen og man skulle helt hen til kampens 65. minut før, Mikkel Agger udlignede til 1-1.

Og det blev også kampens resultat, der betyder, at VB fortsat topper 1. division skarpt forfulgt af Thisted FC, der kun er et point efter.

Foto : Rasmus Lykke

Ærgrer sig over resultatet
TFC lejren ærger sig over resultatet.

–  Lidt ked af vi ikke får tre point, men en god kamp generelt. Vi spiller rigtig godt og arbejder sindssygt for hinanden. Så 1-1 er vel et okay resultat, sagde Mikkel Agger til TV MIDTVEST.

Selvom han gerne ville have haft de tre point, så mente angriberen dog stadig, at det var en god præstation.

–  Vi skal blive ved med at strikke præstationer som i dag sammen.Vi beviser i dag, at vi er fuldt med og også i perioder faktisk er bedre end Vejle, så det beviser, at vi kan være med der, hvor det er rigtig sjovt, sagde Mikkel Agger.

Cheftræneren var efter kampen også ærgerlig over, at klubben ikke kunne hente de tre point, men han syntes dog også, at de skal huske på, at de er oprykkere.

– Vi ville gerne have vundet kampen. Det lykkedes ikke. Vi må nøjes med et point som kampen udvikler sig. Det er et stort point for os. Vi skal huske, hvor vi kommer fra. Så det her point er rigtig, rigtig stort, sagde Joakim Mattson til TV MIDTVEST.

TFC møder Skive til et lokalopgør på Spar Nord Arena i Skive søndag den 1. oktober kl. 13.00.

Foto : Erik Bertie

Forfatter

Related posts

Top