Thisted Kommune: – Overhold reglerne eller vi lukker genbrugspladserne

Der var sol over hele linjen i weekenden, og det fik en lang række thyboer til at valfarte til de to åbne genbrugsstationer i Thisted Kommune – hhv. i Thisted og Hanstholm.

Men trods tydelig skiltning der viser, at der maksimum må være 10 personer på pladserne ad gangen, var der flere gange i løbet af weekenden betydeligt flere.

Drifts- og Anlægschef i Thisted Kommune Ejgil Haurum fortæller, at han var forbi genbrugspladserne både lørdag og søndag og at der særligt lørdag var tryk på. Han fortæller, at det overordnet ser fornuftigt ud, men at hvis thyboerne ikke kan overholde reglerne kan man risikerer at der lukkes for adgangen.

I den forbindelse hentyder Ejgil Haurum også til, at det ikke er i orden bare at læsse sit affald af ved sine af containerne – heller ikke selvom de er fyldte, ligesom det heller ikke er i orden blot at tømme traileren i den container hvor der nu en gang er plads:

– Så må man tage det med hjem igen, siger han og fortæller at der bliver ydet en stor indsats for at tømme containerne, men:
.

.

 

Forfatter

Related posts

Top