Thisted Kommune og Kulturelt Samråd samarbejder omkring no\\art

Når kommunens kulturmiljø i august måned samarbejder omkring det nordiske som et fælles tema og sætter kunst og kultur med en nordisk dimension på dagsordenen, så står også Kulturelt Samråd i Thisted bag arrangementet som medarrangør. Mange af de lokale kulturaktører er nemlig medlemmer af Kulturelt Samråd.
Kulturelt Samråd bidrager med sparring, organisering, frivillige og endvidere til festivalens indhold med to fortællehuler med nordiske historier og byen som kulisse.
– Når kommunens kulturmiljø optræder som vært for en nordisk kulturfestival skal vi i Kulturelt Samråd selvfølgelig bakke op omkring initiativet. Vi synes, det er meningsgivende at vores medlemmer samarbejder tværfagligt omkring et fælles tema. Det er derfor kun naturligt for os i Kulturelt Samråd at gå ind og hjælpe til, der hvor der er brug for det – ikke mindst for at give vores medlemmer en god oplevelse. Samtidigt går Kulturelt Samråd ind for et aktivt og godt kulturliv i Thisted Kommune, hvorfor vi ikke tøvede med at tilbyde vores hjælp, da kommunen præsenterede ideen for os, siger Flemming Krog Rasmussen, bestyrelsesmedlem i Kulturelt Samråd i Thisted.
Kulturelt Samråd er en paraplyorganisation for kulturelle foreninger og institutioner i Thisted Kommune, som har til formål at skabe et aktivt og godt kulturliv i Thy. Foreningen bistår dens medlemmer med rådgivning og inspiration. Derudover arrangerer Kulturelt Samråd også temamøder og samarbejde med andre organisationer.
Festivallens program
Den tre dage lange festival har et omfattende program med aktiviteter og underholdning over næsten hele byen. Der vil være aktiviteter til alle aldersgrupper og interesser. Alt sammen helt gratis. Programmet kan du enten se på thisted.dk eller du kan hente en folder på biblioteket og turistkontoret.
Forfatter

Related posts

Top