Thisted Kommune lancerer Business Breakfast

Thisted Kommune tager nu initiativ til en række dialogmøder med erhvervslivet under navnet Business Breakfast.Møderne holdes som tidlige morgenmøder, en gang hver anden måned. Første gang torsdag den 17. november kl. 07.30 hos netIP i Thisted.

– Formålet er at have en løbende dialog med erhvervslivet. På det første møde vil vi bl.a. gerne fortælle, hvordan virksomhederne nemmere får deres byggesag igennem sagsbehandlingen ved kommunen, hvilke anlægsprojekter der er på vej, og lidt om de nye udbudsregler, fortæller Mogens Kruse Andersen, direktør for Teknik og Erhverv i Thisted Kommune.

netip

Første udgave af Business Breakfast afholdes hos NetIP i Thisted

– Og samtidig vil vi gerne have noget dialog om, hvordan virksomhederne opfatter vores service, og hvad de gerne vil have os til at gøre bedre, siger han.
Møderne arrangeres af kommunens erhvervsafdeling, men der er konsulenter med fra både jobcenter, det tekniske område, Erhvervskontakten samt Thy Erhvervsforum. Alle er områder, som virksomhederne kan få en snak med før eller efter mødet.

Bred vifte af emner og virksomheder
– Vi vil gerne holde møderne på forskellige virksomheder fordelt i hele kommunen, og derfor er vi også glade for, at netIP har sagt ja til at stille sig til rådighed for det første møde, fortæller Peter Malling Donslund, som er leder er kommunens erhvervsafdeling.

– Vi tænker at nogle af de fremtidige temaer kunne være støtte til forretningsudvikling fra EU’s programmer, rekruttering af medarbejdere, eller hvordan man kan bruge praktikanterne fra de videregående uddannelser til forskellige opgaver, som man ikke får sat fokus på i dagligdagen. Det kunne også være at gå mere i dybden med, hvordan lokale virksomheder kan gå sammen om at vinde de større udbud. Men det kan også være, virksomhederne ønsker noget helt andet. Det får vi at se, afrunder Peter Malling Donslund.

Nem tilmelding på mail eller sms
Torben Pedersen fra Erhvervskontakten står for koordinering og tilmelding.

– Tilmelding skal være så nemt, så ingen går glip af Business Breakfast. Man skal bare sende en mail eller en sms til Erhvervskontakten, så er man med. Tilmelding kan ske helt frem til mødets start. Vi kan ikke have at nogen må blive væk, fordi de har glemt en tilmeldingsfrist, afslutter han.
Den anden Business Breakfast i rækken ventes holdt den 19. januar 2017 på en virksomhed i Hurup.

Og du kan som skrevet tilmelde dig ved at skrive en mail til erhverv@thisted.dk eller sende en SMS til telefon 24 60 19 79.

Forfatter

Related posts

Top