Thisted Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Et enigt ansættelsesudvalg bestående af medarbejderrepræsentanter og medlemmer af kommunens Strategi- og Økonomiudvalg har netop peget på Ulrik Andersen i et samlet felt med i alt 11 ansøgere.

Valget faldt på den 42-årige Ulrik Andersen, direktør fra Rebild Kommune.

– Vi har været igennem en grundig og seriøs ansættelsesproces og er rigtig glade for, at vi nu kan sige velkommen til Ulrik Andersen. Han besidder de kompetencer og den profil, vi gik efter. Ulrik Andersen har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, har vist fine resultater på strategisk vigtige områder og er stærk på ledelse i både teori og praksis. Alt sammen har overbevist os om, at Ulrik Andersen er den helt rigtige person til at stå i spidsen for at videreudvikle Thisted Kommune, siger borgmester i Thisted Kommune, Lene Kjelgaard Jensen, og fortsætter:

– Vi skal fortsat have en sikker drift på vores kerneopgaver, men vi skal også tænke nyt og innovativt. Blandt andet med realiseringen af Vision 2022. Det er vi sikre på, at Ulrik kan bidrage til, at vi lykkes med, siger Lene Kjelgaard Jensen.

Ulrik Andersen, der siden 2014 har været direktør i Rebild Kommune med ansvar for områder som Center Børn og Unge, Center Familie og Handicap samt Center Kultur og Fritid, ser frem til de nye udfordringer i Thisted Kommune.

– Fremfor alt ser jeg en god balance mellem de udfordringer, som Thisted Kommune står med og så det store potentiale, som kan og skal forløses. Det bliver en spændende opgave – også rent ledelsesmæssigt.

– Jeg har gennem vores samtaler fået bekræftet det gode omdømme, som Thisted Kommune har. Og det glæder jeg mig rigtig meget til at vedligeholde og styrke i tæt samspil med en række nye samarbejdspartnere, indenfor og udenfor Thisted Kommune, siger  Ulrik Andersen.

Ulrik Andersen afløser Carsten Sand Nielsen, som pr. 31. december fratrådte sin stilling efter seks år i embedet.

Den nye kommunaldirektør tiltræden den 1. marts.

Forfatter

Related posts

Top