Thisted kåret til Årets Transportkommune

Thisted Kommune er blevet kåret som Årets Transportkommune i Region Nordjylland. Det skriver TV2 Nord.

Det er Brancheorganisationen for den danske vejgodstransport, ITD, der fejrer de kommuner i landet, der gør en ekstra indsats for at skabe et velfungerende vejnet og gode rammevilkår på transportområdet.

Udover at Thisted er blevet kåret som Årets Transportkommune i Region Nordjylland, opnår kommunen en 9. plads på landsplan.

– Den gode placering skyldes blandt andet kommunens investering i det lokale vejnet, der sikrer en høj standard på vejene og gode tilkørselsforhold til erhvervslivet i kommunen. Det er tydeligt, at gode forhold på transportområdet står højt på kommunens dagsorden, udtaler ITD’s formand, Christian Sørensen Madsen.

Udover investeringer i det lokale vejnet har Thisted scoret højt på udbud og udlicitering, hvor kommunen blandt andet har udlicitering af dagrenovation samt udbud af snerydning og saltning.

Kåringen er baseret på en undersøgelse, gennemført af konsulentvirksomheden IRIS Group, der trækker på både statistisk data fra Danmarks Statistik og en spørgeskemaundersøgelse udsendt til alle landets kommuner.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top