Thisted Forsikring sætter et stærkt hold på Mors

Lokal opbakning er et must for Thisted Forsikring. Derfor sikrer selskabet tophåndbolden i Mors-Thy ved at blive enesponsor for Mors-Thy Håndbold. Og derfor ansætter man nu hele to assurandører som er dedikerede til at give nærværende og lokal betjening af kunderne på Mors.

– For os er Mors vores hjemmebane. Derfor er vi meget glade for det stigende antal henvendelser vi får fra morsingboer som gerne vil være kunder hos os. De skal selvfølgelig have den allerbedste hjælp og betjening. Og det falder naturligt i hak med vores fortsatte støtte til Mors-Thy Håndbold, nu som enesponsor, siger administrerende direktør Dennis René Petersen.

De to nye assurandører er Karsten Hansen og Ole Clausen.

Privatkunderne kommer i gode hænder
Karsten Hansen er 32 år og kommer oprindelig fra Mors hvor han er født og opvokset. Karsten vil være et kendt ansigt da han bag sig har en lang karriere i såvel den daværende Expert butik i Nykøbing og senest som butikschef i Fona Thisted. Karsten skal håndtere de mange privatkunder på Mors.

Foto: Thisted Forsikring

Viden og erfaring til landbo- og erhvervskunderne
Den erfarne 54-årige Ole Clausen får som sin primære opgave at håndtere erhverv- og landbo/landbrugskunder som der er en stor koncentration af på Mors. Ole er examineret assurandør både på erhverv og landbrug og er derfor i stand til at skræddersy forsikringer til såvel erhverv, landbrug men også nedlagt landbrug vil være Oles afdeling.

Foto: Thisted Forsikring

Forfatter

Related posts

Top