Thisted Forsikring redder presset Mors Thy Håndbold

OPDATERET 16.3. kl. 08.50.

Ledelsen i Mors Thy Håndbold har stået med håret i postkassen efter, at Jyske Bank har mere end halveret deres sponsorat med udgangen af denne sæson og efterlader Thisted Forsikring alene som hovedsponsor.

Men i dag har Mors Thy Håndbold og Thisted Forsikring lavet en to årig aftale, der hæver Thisted Forsikrings sponsorat betragteligt, fortæller Thisted Forsikrings direktør Dennis Rene Pedersen:

 

 

Dennis Rene Pedersen vil ikke sætte tal på sponsoratets størrelse, men sponsoreksperter peger på, at eet enkelt hovedsponsorat i Mors Thy Håndbold cirka koster en million kroner om året per sponsor. Nu er Thisted Forsikring enesponsor og derfor er beløbet væsentligt højere.

I Mors-Thy Håndbold er glæden til at tage og føle på.

– Der er ingen tvivl om at vi har haft sved på panden siden Jyske Bank for nogle få måneder siden meddelte at de ville fratræde som hovedsponsor. Det er en alvorlig situation for en klub som os, fordi vi er afhængige af at virksomhederne bakker os op, så vi kan levere noget rigtig godt håndbold. Ikke bare på eliteplan, men også til glæde for de mange amatørspillere og vores fantastiske fans som ser op til og følger klubben trofast. Vi er utrolige glade og taknemlige for opbakningen fra Thisted Forsikring. Og vi synes faktisk at det her handler om mere end håndbold. Den form for støtte som en lokal virksomhed som Thisted Forsikring giver, er med til at sikre at der er et levende sports- og foreningsliv her i området også mange år fremover. Det ønsker vi at alle der følger os, skal være klar over, siger bestyrelsesformand Johannes Søndergaard fra Mors-Thy Håndbold.

Sponsoratet er to årigt og træder i kraft den 1. juli 2017.

Foto : Thisted Forsikring

 

 

 

Forfatter

Related posts

Top