Thisted Forsikring og Sports College Mors fortsætter samarbejde

Sports College Mors og Thisted Forsikring har forlænget samarbejdet frem til sommeren 2017 og dermed fortsætter  Thisted Forsikring som hovedsponsor for arbejdet med at tiltrække og fastholde Idrætsinteresserede unge, som med en ny og spændende bredt besat bestyrelse forhåbentlig udvikler sig eksplosivt de kommende år.

– Thisted Forsikring har været med som hovedsponsor for College, lige siden starten med ”Håndbold College Mors” i 2012 og det har gennem hele forløbet været en fornøjelse at samarbejde med dem. Vi har lavet flere tiltag sammen, både for at styrke ”Sports College Mors” og ”Thisted Forsikring” og jeg håber at vi bliver endnu bedre til det de kommende år. Vi har lige fået en ny og meget spændende bestyrelse i ”Sports College Mors” hvor ”hele Mors” er repræsenteret og vi har netop haft første bestyrelsesmøde, hvor der blev ”brainstormet” på mulige nye tiltag og forbedring af eksisterende tiltag og jeg er sikker på at fremtiden for Sports College Mors er rigtig spændende med en aktiv og driftig bestyrelse og et fantastisk samarbejde med Thisted Forsikring, siger Daglig leder Lars S. Nielsen, Sports College Mors.

Hos Thisted Forsikring har man ikke været i tvivl at skulle fortsætte samarbejdet.

– Sports College Mors er et fantastisk tilbud til unge mennesker i Nordvestjylland, ja faktisk hele Danmark, hvilket elever fra Sæby, Viborg, Hammel og Bornholm vidner om og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne bakke op om. Samtidig giver samarbejdet med ”Sports College Mors” os en masse god reklame på trøjer, bil og bannere og i det hele taget er de jo meget aktive rundt om i lokalsamfundet og til stævner mm. i hele landet. Værdierne med lokal forankring og sammenhold, er også værdier vi vægter højt hos Thisted Forsikring og derfor var det naturligt for os at forlænge samarbejdet, som vi håber udvikler sig yderligere i de kommende halvandet år, siger Rasmus Ustrup, Marketingsansvarlig hosThisted Forsikring.

Foto : Mads Dam, elev på SC Mors og fra Bornholm i den unikke trøje som eleverne selv har designet.

Forfatter

Related posts

Top