Thisted Forsikring har haft forrygende start på 2016

Thisted Forsikring et kommet godt fra start i 2016.

Selskabet havde et overskud på godt 16 mio. kr. i 2015 og det resultat har man allerede nået i årets første fire måneder.

– vi har tjent næsten det samme i første kvartal som hele sidste år blandt andet båret af, at vi har haft få skader og at vores investeringer ser bedre ud, sagde Adm. direktør Dennis Rene Pedersen på selskabets generalforsamling fredag eftermiddag.

– markedet vil blive præget af øvet priskonkurrence men jeg forventer alligevel en vækst på 8-9%. Vores forventninger er et overskud på 15-18 mio. kr., mens investeringerne skal kaste 6-7 mio. kr. af sig. Det samtidigt med, at fortsat arbejder med at optimere alle vore processer og derfor også arbejder med at få en digital handlingsplan på plads, de skal give merværdi for kunderne uden, at det går ud over kundeservicen, slog Dennis Rene Pedersen fast.

Han forudser, at Thisted Forsikring formentlig vil levere et resultat i 2016, der på nuværende tidspunkt tegner til at blive bedre end i 2015.

– det kommer selvfølgelig an på, om vi bliver ramte af en række storme samt udviklingen i erstatsningsudbetalingerne, sagde Dennis Rene Pedersen.

Thisted Forsikring er et af de forsikringsselskaber, der har vokset mest de seneste tre år. Hele 30% er selskabet vokset.

Forfatter

Related posts

Top