Thisted Forsikring giver igen tilbage til lokalsamfundet

Thisted Forsikring har de sidste 3 år støttet en lang række lokale foreninger, ildsjæle og initiativer med mere end 1.200.000 mio. kr. gennem Lokalsikringsprisen.

– Lokalsikringsprisen har været en stor succes, siden vi lancerede konceptet for 3 år siden. Det har været en fornøjelse at kunne løfte et lokalt ansvar og hjælpe med at støtte og realisere alle de forskellige lokale projekter og idéer til både glæde og værdi for lokalsamfundet , siger administrerende direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.

Uvildige dommere fordeler 200.000 kroner
Lokalsikringsprisen består af en halvårlig pulje på 200.000 kr., der fordeles på ca. 15 ansøgere.

Alle indleverede ideer og initiativer bliver seriøst vurderet af en uvildig dommerkomite med repræsentanter fra Mors, Thy og omegn. Foruden at udvælge projekterne fastsætter dommerkomiteen de enkelte støttebeløb helt op til 50.000 kr. Prisen kan søges både som privatperson, forening, klub, institution e.l. med en god ide eller et projekt, der kan skabe glæde og værdi i lokalsamfundet – kun fantasien sætter grænser.

Lokalfavoritten
Som noget nyt blev Lokalfavoritten indført, hvor alle med lokalinteresse kan være med til at stemme på og udvælge tre projekter eller idéer, som kåres til lokalfavoritter og modtager henholdsvis 25.000, 15.000 og 10.000 kr.

Sidste års Lokalfavorit ”SNAKKEN – Ung til Ung”, hvor unge formidler ung til ung omkring psykisk sårbarhed, vandt både Lokalfavoritprisen på 25.000 og fik del i Lokalsikringsprisen med yderligere 25.000 kr. – en samlet støtte på 50.000 kr., der gav projektet mange nye muligheder.

– Som virksomhed har vi hos Thisted Forsikring et stort socialt ansvar over for lokalsamfundet, og vi skal sørge for at støtte op om ildsjælene og de gode idéer, ligesom ”Snakken – Ung til Ung”, så de får de nødvendige muligheder for at udvikles og derved skabe stor værdi i området, siger Dennis René Petersen.

thistedforsikring.dk kan man se en beskrivelse af alle de projekter, der har fået støtte fra Lokalsikringsprisen de seneste år. Her kan man også downloade et ansøgningsskema samt læse mere om Lokalsikringsprisen og Lokalfavoritten.

Ansøgningsfristen er d. 1. april 2015 og uddelingen vil finde sted d. 27. april 2015.

Forfatter

Related posts

Top