Thisted Forsikring går forrest med ny løsning

Som det første forsikringsselskab i Danmark tilbyder Thisted Forsikring nu sine kunder og samarbejdspartnere at sende livevideo og fotos via en enkel sms.

Via link, som sendes til forsikringstageren på sms, kan kunden enten sende billeder af en skade eller fremvise skaden på livevideo. Dermed vil sagsbehandlingen ofte kunne klare med en enkelt telefonsamtale.

– Det er så let at man tror det er løgn, siger Thisted Forsikrings administrerende direktør Dennis René Petersen i en pressemeddelelse.

Også håndværkere kan gøre brug af den nye løsning.  I mange situationer kan samarbejdet dermed klares hurtigt, hvilket er medvirkende til at håndværkeren hurtigt kan komme videre med opgaven og med ikke er afhængig af at skulle vente på en medarbejder fra Thisted Forsikring på skadestedet.

Udviklet i Klitmøller
Systemet er udviklet sammen med de lokale it-iværksættere Incendium fra Klitmøller.

– Den skræddersyede løsning vi har udviklet sammen, skyldes den måde vi samarbejder på her i Thy. Innovationen går hurtigt her, fordi vi ikke laver lange kravspecifikationer, men sætter os ned sammen, prøver noget af og ser om det virker. På den måde sker innovationen netop fordi vi er lokale og kender hinanden godt heroppe, siger CEO Thomas Baun fra Incendium.

Forfatter

Related posts

Top