Thisted Forsikring finder nye direktører fra egne rækker

Thisted Forsikring har ændret i organisationen og får ny salgsdirektør og forsikringsteknisk direktør. Begge kommer fra egne rækker.

Thomas Harbo Madsen er udpeget som salgsdirektør, og Brian Nielsen er trådt ind i rollen som forsikringsteknisk direktør.

Thomas Harbo Madsen kom til Thisted Forsikring som ny salgschef i 2017 med solid erfaring fra Tryg Forsikring. Han er 35 år gammel og har mere end 10 års erfaring i branchen, hvor salg, udvikling og ledelse har været primus motor i hans opgaver. Som salgsdirektør har Thomas Harbo Madsen det overordnede ansvar for Thisted Forsikrings Salg, Kundeservice og Partner.

Brian Nielsen er udlært i Thisted Forsikring hvor han begyndte som elev i 2002. Han har i en årrække været skadeschef i Thisted Forsikring og træder nu ind i selskabets forretningsledelse med overordnet ansvar for det forsikringstekniske område, hvilket blandt andet omfatter skadesbehandling, taksation, udarbejdelse af policer og underwriting.

I Thisted Forsikring glæder vi os over at vi får flere og flere kunder, og selskabet er i sund vækst. Så er det naturligt at organisationen udvikler sig. Det er en enorm styrke at vi har dygtige folk i egne rækker, både en mand som Brian der er gået hele vejen fra elev til en velfortjent plads i forretningsledelsen, og en mand som Thomas der kom til os for to et halvt år siden med stærke kompetencer og friske øjne, siger administrerende direktør Dennis René Pedersen.

Foto: Thisted Forsikring

Forfatter

Related posts

Top