Thisted Forsikring bakker op om Sports College Mors

Thisted Forsikring har netop forlænget samarbejdet med Sports College Mors med yderligere to år. Det sker netop som den første to årige aftale udløber og begge parter venter sig meget af det nye samarbejde.

Thisted Forsikring har støttet op om ”Håndbold College Mors” lige fra opstarten i sommeren 2012.

– Jeg er rigtig glad for at Thisted Forsikring fortsætter som sponsor hos os. De har været en rigtig god samarbejdspartner lige fra starten af og efter vi nu er blevet en selvstændig forening, var det vigtigt at få sponsorer med som vi ved, vi har et godt samarbejde med, siger Lars Svane Nielsen, der er daglig leder af Sports College Mors og fortsætter:

– Vi har desværre ikke lavet så mange arrangementer sammen i de 2 år der er gået som vi har ønsket, Thisted Forsikring, har mest været synlige omkring alt hvad vi har foretaget os på College og det vil de blive ved med, men vi arbejder hårdt på at få promoveret Thisted Forsikring på andre måder også og håber at vi kan hjælpe Thisted Forsikring på samme gode måde som de hjælper os, siger han.

Sports College Mors imponerer
Hos Thisted Forsikring er man også glade for at forlænge samarbejde og fortsat bakke op om den unikke talentudvikling, der går hånd i hånd med at sikre de unge talenter en skolemæssig uddannelse samtidigt.

– Efter at have været hovedsponsor i de to foregående år for Håndbold College Mors, er vi glade for at kunne tage endnu 2 år som hovedsponsor, for det nu udvidede Sports College Mors. Der er ingen tvivl om at der er gang i mange spændende ting på Sports College Mors og de har nogen værdier, som er meget forenelige med vores. Derudover har de jo vist, at de kan samle en masse folk omkring idræt og fællesskab og det er meget imponerende at der er over 100 aktive unge mennesker i gang under Sports College Mors. Vi er sikker på at samarbejdet vil komme begge parter til gode og ser frem til et par rigtig gode år, siger Rasmus Ustrup, der Marketing Manager hos Thisted Forsikring.

Lokalsportens betydning uvurderlig
Han påpeger, at netop lokalsporten har en kæmpe betydning for området.

– Vi ved også hvor stor en drivkraft de unge er for lokalsporten og vi er utrolig glade for at kunne bidrage positiv til både lokalsporten men i særdeleshed også de unge talenter, vi håber på at kunne se i fremtiden. Som hovedsponsor i Mors Thy Håndhold kan vi se hvor vigtig en talent-pipeline er for vores lokale klubber, så Sports College Mors er en nødvendighed for at vi fortsat kan markere os blandt de bedste på landsplan, og dertil vil vi gerne hjælpe til med at tilbyde de bedste rammer mulige for de unge, siger Rasmus Ustrup.

Sports College Mors ligger rent fysisk på H.C Ørstedsvej 2, hvor der pt. bor 14 unge idrætsudøver som alle er tilflyttere til Mors. Sports College Mors har pt. Fodbold og Håndbold på programmet og har ca. 110 aktive unge mennesker i gang.

Forfatter

Related posts

Top