Thisted-firma vil revolutionere software til logistikbranchen

Thisted-firmaet Bornerups A/S har indgået et strategisk samarbejde med hollandske Boltrics, der er verdensledende specialister i IT-løsninger til logistikvirksomheder herunder de danske køle/frysehuse samt speditører.

Bornerups A/S skal repræsentere Boltrics på det danske marked, og den aftale venter bestyrelsesmedlem og rådgivende salgschef, Casper Søe-Larsen sig meget af.

Boltrics er allerede et kendt brand verden over – ikke mindst grundet deres 3PL Dynamics solution, der anvendes af mange internationale logistikvirksomheder- og koncerner. 3PL Dynamics-løsningen fra hollandske Boltrics er et tilføjelsesprodukt til Microsofts nyeste virksomheds platforme.

Det helt unikke ved løsningen er sikkerheden for kunderne, da produktet leveres med alle tænkelige funktioner, ligesom der leveres ud fra principper om fast pris og fast leveringshorisont.

– Danmark er helt i verdensklasse, når det gælder infrastruktur til distribution af varer i hele verden. Vi ser en aktuel leveranceudfordring og kombineret med en kraftig stigning i e-handel stiller det større og større krav til, at virksomhederne kan håndtere den stigende fragtmængde ved at anvende integrerede teknologiske løsninger. Efterspørgslen efter fremtidssikrede løsninger er stigende, og de løsninger kan vi nu levere sammen med Boltrics, siger Rådgivende Salgschef, Casper Søe-Larsen, Bornerups A/S.

Han ser matchet med hollænderne som helt perfekt.

– Vores branchekendskab kombineret med Boltrics’ high-end software løsning for 3PL service providers, vil uden tvivl udfylde det enorme behov, der reel findes hos transport- og logistikvirksomhederne, påpeger Casper Søe-Larsen.

Bonerups A/S vil nu tilbyde Boltrics’ allerede gennemprøvede 3PL Dynamics løsninger, og det vil kunne effektivisere transport- & logistiksektoren yderligere.

– Takket være vores samarbejde, vil de danske logistik- & transportvirksomheder kunne udnytte de løsninger, der specifikt er udviklet til logistik og transport hos Microsoft og Boltrics. Vi har fornyligt hjulpet et af branchens helt store spillere, Lineage Logistics, med en succesfuld udrulning af 3PL Dynamics, og det har givet dem en flyvende start på det danske marked, lyder det fra Casper Søe-Larsen.

Det var netop opgaven med Lineage Logistics, der har banet vejen for eksklusivaftalen med Boltrics for det danske marked.

– Da vi arbejdede med Lineage Logistics, blev vi introduceret til Bornerups A/S. Deres forretnings-DNA passer perfekt med vores. Takket være samarbejdet, er vi nu i stand til sammen at tilbyde det danske marked nye og bedre løsninger indenfor udførelsen af virksomhedernes logistikopgaver. Derfor har vi også indgået et tæt partnerskab med Bornerups A/S på det danske marked, siger partner Jan-Cornell van Ekris, Boltrics.

Forfatter
Top