Thisted FC vil overraske mod Vejle

Thisted FC vil i eftermiddag forsøge at drille Vejle, der gæster Sparekassen Thy Arena til sæsonen sidste kamp i 1. division.

Hjemmeholdet må dog forvente, at gæsterne kommer med et gevaldigt tryk. Vejle skal nemlig blot bruge ét point før de kan sikre sig en direkte billet til næste sæsons Superliga:

– De har et godt spillende hold og er mega dygtige på bolden og efter en svær første halvdel af foråret, så er de begyndt at lave mål igen. Det bliver en stor mundfuld, det er der ingen tvivl om, fortæller konstitueret cheftræner for Thisted FC, Henrik Larsen, til klubbens hjemmeside.

Hvis Thisted skal leve op til sæsonens målsætning om en plads i top 6 kræver det dog som minimum en hjemmesejr, og samtidig er man afhængig af at andre resultater flasker sig.

Uden sejr i 13 kampe
Foråret for Thisted FC har på ingen måde kunne leve op til de næsten overnaturligt gode præstationer i efteråret. Thisted FC har ikke formået at vinde en eneste kamp af de sidste 13 mulige.

– Vi har ikke været tilfredse med foråret pointmæssigt, og det tænder os at slutte rigtig godt af, så der er noget at sætte af på efter sommerferien. Vi vil arbejde stenhårdt for at matche Vejle, fortæller Henrik Larsen.

Der er kampstart kl. 13.45.

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top