Thisted FC tilknytter midlertidig assistenttræner

Thisted FC har indgået aftale med Jens Berthel Askou der tiltræder i klubben som assistenttræner, med øjeblikkelig virkning, som følge af Henning Pedersens sygemelding. Aftalen med Jens Berthel Askou gælder for resten af efteråret.

– Cheftræner Bo Zinck ringede til mig som følge af Henning Pedersens sygemelding, og i den situation vil jeg meget gerne hjælpe til i Thisted FC, da jeg synes, at opgaven lyder interessant. Den mulighed kunne jeg ikke sige nej til. Først og fremmest har jeg mange års erfaring fra højere niveau, og det er et niveau, som mange af Thisted FC’s unge spillere drømmer om at komme til at spille på. Jeg kan også bidrage med, hvad Thisted FC skal gøre som klub for at rykke det næste skridt. Jeg skal fylde på og ruste spillerne så godt som muligt til foråret, som forhåbentlig bliver et spændende oprykningsspil for klubben. Jeg går meget op i at skabe et vindermiljø, hvor hver enkelt byder ind med en masse, siger Jens Berthel Askou.

Og netop det faktum, at det varer længe før, Henning Pedersen kommer tilbage, har tvunget TFC ledelsen til at handle.

– Jeg er rigtig glad for, at Jens Berthel Askou kunne træde til med så kort varsel i en situation, hvor vi står og mangler en assistenttræner omkring førsteholdet og resten af klubben med Hennings sygemelding. Der vil gå et stykke tid, inden Henning Pedersen kommer tilbage. Jens Berthel Askou har stor erfaring som spiller fra Superligaen og udenlandsophold og kan bidrage med meget i en klub som Thisted FC. Vil vi gøre alt for, at vi ligger godt til i et oprykningsspil, for Henning, til foråret. Klubben savner Henning, og glæder os til, at han vender tilbage, men nu ser klubben og jeg frem til samarbejdet med Jens Bertel, siger cheftræner Bo Zinck .

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top