Thisted FC tabte til superligamandskab

Thisted FC spillede årets første træningskamp imod superligaholdet Randers FC. Det endte med en sejr til Randers på 3-1. Alligevel er Cheftræner Joakim Mattson tilfreds med kampen.

Randers FC satte sig på spillet fra start i kampe. TFC fik bolden først i kassen efter knap en halv times spil men der blev dømt offside.

Få minutter senere var den gal i den anden ende af banen, hvor Alexander Fischer kunne bringe Randers foran 1-0.  Fem minutter før tid scorede Pourie til 2-0.

Foto : Rasmus Lykke

Mensah så rødt
Det var et tændt TFC-mandskab, der gik ind til anden halvleg. Og en hård tackling på Joel Allansson  af TFC’s Jeff Mensah, gav et rødt kort til TFC-spilleren.

– Jeg fik rødt kort efter et halvt minut. Der var en 50/50 bold, og jeg kom lidt for sent på den, og dommeren mente, at det var til rødt kort, og det mener jeg, var hårdt dømt, siger Mensah.

Midt i anden havleg fik TFC straffe, da der blve dømt hånd på bolden. Det eksekverede Mikkel Agger og udlignede til 2-1.

Joel Allansson lukkede kampen med en scoring til 3-1 et kvarter før tid.

– det var en rigtig, rigtig fin kamp imod et hold, der er langt fremme i forhold til, at de starter deres turnering i næste uge. Vi har stadigvæk fire uger til, at vi starter, og vi har kun trænet fire dage sammen. Så jeg synes, at vi præsterer rigtigtigt, rigtigt fint og leverer en fin indsats. Vi spiller uafgjort i anden halvleg, så jeg er godt tilfreds med første træningskamp, siger Cheftræner Joakim Mattson.

Cheftræneren fik 21 spillere i kamp til træningskampen.

– jeg er rigtigt tilfreds, og de yder en fin indsats. Der er mange ting i forhold til den måde, vi gerne vil spille på, der ikke er på plads endnu. Men bare det de viser, at de vil gøre et rigtigt godt forsøg, det kan vi godt være stolte af, siger Joakim Mattson.

Kampfakta:
Randers FC-Thisted 3-1 (2-0)

Mål:
30. minut: 1-0 Alexander Fischer
39. minut: 2-0 Marvin Pourié
61. minut: 2-1 Mikkel Agger (straffespark)
75. minut: 3-1 Joel Allansson

Rødt kort: Jeff Mensah, Thisted (46. minut)

Foto : Rasmus Lykke

 

 

Forfatter

Related posts

Top