Thisted FC styrker salg og event

Thisted FC har indgået et samarbejde med Lars Bræmer, som tidligere har arbejdet for FC Midtjylland og Ringkøbing Fodbold. I dag driver han sit eget firma Sponsoragenten, som arbejder med konceptudvikling, events og sparring omkring økonomisk vækst for sportsklubber.

– Hvis Thisted FC fortsat skal have sine mål og ambitioner opfyldt, om at spille med i toppen af dansk fodbold, og gerne som 1. divisionsklub, så skal klubbens økonomiske grundlag styrkes, og derfor har vi indgået et samarbejde med sponsorkonsulent Lars Bræmer. I forårets oprykningsspil til 1. division, må vi erkende, at vi ikke havde de økonomiske ”muskler”, der skal til for at matche topholdene i oprykningsspillet til 1. division og det vil vi nu prøve at skabe gennem samarbejdet med Lars Bræmer, siger direktør Karl Kristian Guldhammer.

Thisted FC har også et mål om at udvikle endnu flere egne spillere til førsteholdstruppen gennem klubbens eliteungdomssatsning.

– Skal vi tiltrække unge fodboldspillere, fra U15 til U19 årgangene, så vil det kræve, at vi fortsat har DBU’s B-licens. Det kræver også et styrket økonomisk og sportslig elitesamarbejde mellem Thisted FC og Thisted Kommune samt uddannelsesinstitutionerne Østre Skole i Thisted, Skyum Idrætsefterskole og EUC Nordvest”, hvis vi skal holde fast i vores målsætning om udvikling af egne spillere, siger Karl Kristian Guldhammer.

Og cser frem til at arbejde med Thisted FC, som han anser som et godt brand.

– Det er motiverende, at Thisted FC har visioner om de sportslige målsætninger for både førstehold og eliteungdommen. Det tiltaler mig, at man har et godt set-up, som kan udvikles, og der er en god opbakning lokalt. Og så er der fornemme faciliteter og gode og engagerede folk bag klubben. Jeg skal med ind og optimere de eksisterende samarbejdspartnere og komme med nye input til det nuværende sponsorkoncept som jeg vil udvikle sammen med klubben. Derudover skal jeg være med til at aktivere større partnere omkring eventstiltag, som giver en noget-for-noget aftale, siger Lars Bræmer.

Foto : Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top