Thisted FC skriver kontrakt med forsvarstalent

Thisted FC har indgået kontrakt med den 19 årige forsvarsspiller Laus Østervig Nielsen. Kontrakten er på to år og løber til den 30. juni 2019.

Laus Østervig Nielsen har fået sin fodboldopdragelse i Thisted FC, hvor han startede som fem årig i ungdomsafdelingen. Laus har været gennem Thisted FC eliteungdomskoncept og som 2. års U-17 spiller blev han AaB-spiller.

– I AaB blev det for Laus til to TOP 3 placeringer med ligaholdene i U17 (sølv) og U19 (bronze). Laus Østervig Nielsen kom tilbage til Thisted FC som 1. års senior til denne sæson og har markeret sig stærk som højre back på holdet i oprykningsspillet til 1. division. Der var derfor helt naturlig for Thisted FC at tegne en længere aftale med forsvarstalentet Laus Østervig Nielsen, siger Direktør Karl Kristian Guldhammer.

Laus glæder sig

– Jeg er selvfølgelig glad for kontrakten med Thisted FC. Jeg har spillet i klubben siden jeg var 5 år og efter min ophold i Aab var det helt naturlig for mig at vende tilbage til Thisted FC som 1. års senior. Jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere som fodboldspiller, sammen med spillertruppen og træneteamet, på et højere niveau som det kræves i 1. division og det ser jeg meget frem til fra 01. juli, siger Laus Østervig Nielsen.

Det gør assistenttræneren også

– Laus Østervig Nielsen er en talentfuld ung spiller der i mange kampe i denne sæson har vist, at han har niveauet til at spille med på højeste niveau. Laus er en spiller, som vil udvikle sig gevaldig fremadrettet, så derfor giver det god mening at lave en længere aftale. Laus er en af klubbens egne talenter og det gør vi ekstra glade for det er lykkedes en af vores egne, at spille sig ind omkring klubbens førstehold og gøre sig fortjent til en kontrakt. Laus er en god forsvarsspiller, som er klog, og han har en god fart. Desuden er Laus fysisk stærk, så derfor har han alle de redskaber, der skal til at slå igennem som topspiller. Vi i trænerteamet er sikre på, at Laus sagtens kan spille med på 1. divisions niveau til den kommende sæson, siger assistenttræner Henning Pedersen.

Foto : Mathias Lykke

Forfatter

Related posts

Top