Thisted FC sejrer i vildt comeback

Det så sort ud for Thisted FC, da holdet søndag tog imod Roskilde på hjemmebane i den danske 1. division i fodbold.

Nordvestjyderne var bagud med 0-2 ved pausen, men fik med ti fremragende minutter midt i anden halvleg hevet en 3-2-sejr hjem.

Udeholdet kom foran allerede efter fire minutter på et mål af Morten Nielsen. Derefter skulle der gå lidt over en halv time, inden Roskildes føring blev fordoblet på en scoring af Mikkel Thygesen.

I første halvlegs ekstratid begyndte tingene dog at gå hjemmeholdets vej, da Roskildes Phillip Rejnhold blev udvist.

Stort comeback
Med en mand i overtal indledte Thisted cirka 25 minutter inde i anden halvleg sit comeback. Først gjorde Asger Bust det til 1-2. Allerede et minut efter udlignede Casper Olesen til 2-2 med et flot hovedstød.

Med et kvarter tilbage af kampen blev thyboernes comeback så fuldendt, da finske Sakari Tukiainen bragte hjemmeholdet foran 3-2 – igen med et mål på hovedstød.

Det endte med at blive kampens sidste scoring, og Thisted kunne derfor hæve armene i triumf, mens Roskilde måtte tage den lange vej hjem til Sjælland med et tungt nederlag.

Med sejren hopper Thisted op på sjettepladsen i 1. division, mens Roskilde stadig er begravet i bunden af tabellen med seks point op til Fremad Amager på 11.-pladsen, der søndag vandt 2-0 over Helsingør.

– Det var vigtig for det hele, at få sejren under huden igen, og der behøver ikke gå så lang tid, inden den næste sejr kommer igen, siger cheftræner, Bo Thomsen med henvisning til at Thisted FC ikke havde vundet i de 5 foregående opgør i 1. division.

 

/ritzau/

Foto: Rasmus Lykke

Forfatter
Tags

Related posts

Top