Thisted FC jagter 1. division med støtte fra hovedsponsorer

Fremtiden er sikret for Thys fodboldflagskib. Thisted FC Elite har indgået en ny hovedsponsoraftale med Thisted Forsikring og Sparekassen Thy. En aftale, der giver arbejdsro til at sikre oprykningen og dermed tilbagevenden til 1. divisionsfodbold.

– Vi er rigtig glade for, at Sparekassen Thy og Thisted Forsikring har forlænget deres hovedsponsorater. De har i mange år været trofaste og loyale sponsorerer, der sammen danner et stærkt fundament for at drive professionel fodboldklub, fortæller Karl Kristian Guldhammer, der er direktør for Thisted FC Elite.

Hold i rivende udvikling
Thisted FC har vind i sejlene i øjeblikket, og der er ingen tvivl om, at skal de tilbage i 1. division, er det nu, der skal sættes ind.

Thisted Forsikring og Sparekassen Thy siger samstemmende, at en stærk lokal fodboldklub er med til at eksponere deres respektive virksomheder, men også med til at skabe positiv opmærksomhed omkring Thy.

Thy skal være et sted, hvor sport, kultur og foreningslivet som helhed giver liv og oplevelser, så vi sikrer, at Thy til stadighed er et sted, som man ønsker at bosætte sig.

tfc-hovedsponsorer-2

Økonomien er en faktor
TFC-direktør Karl Kristian Guldhammer fortæller, at der er indgået en 1-årig hovedsponsoraftale.

– Det er helt efter bestyrelsens ønske i Thisted FC Elite, da man har igangsat en proces, hvor man skal sikre og udvikle hele sponsorkonceptet i klubben. Det tager tid, og vi er glade for, at de to hovedsponsorer bakker op om processen, forklarer Karl Kristian Guldhammer.

Og den melding er man tilfredse med i Sparekassen Thy,

– Som hovedsponsor tilstræber vi altid optimal værdi af den investering, vi foretager i sponsorater. Derfor hilser vi det også velkommen, at Thisted FC nu igangsætter arbejdet med at sikre og udvikle de sponsorkoncepter, der er på hylderne, fortæller marketingchef Jakob Madsen, Sparekassen Thy.

Når parterne skal mødes omkring forhandlingsbordet i foråret 2017, er det forhåbentlig med et fodboldhold på vej mod 1. division og med et styrket samarbejde til gavn for såvel Thisted FC Elite som Thisted Forsikring og Sparekassen Thy.

– Gennem snart mange år har Thisted FC Elite haft glæde af den økonomiske støtte, som vi hos Thisted Forsikring og Sparekassen Thy har givet klubben. Det har hele tiden været i forhåbning om, at Thisted FC Elite kunne finde sig til rette i første division og for alvor sætte Thy på fodboldlandkortet. Vi glæder os til at følge sæsonen på det nærmeste og krydser fingre for, at det lykkes denne gang, siger

Forfatter

Related posts

Top