Thisted FC henter “markant forstærkning” til klubben

På tirsdag i næste uge afslører Thisted FC hvad klubben selv i en hemmelighedsfuld pressemeddelelse kalder for en “markant forstærkning”.

– Vi opruster til den kommende sæson og med den nuværende trup kan sæsonen kun bliver meget spændende og interessant, skriver klubben bl.a.

Den spiller, som bliver præsenteret i næste uge er i følge klubben en spiller, der har niveau til mere end 2. division. Han har spillet Superliga såvel som 1. division, hvorfor det er et regulært scoop at hente en sådan kapacitet til Thisted FC, står der i pressemeddelelsen.

– Det beviser endnu engang, at vi står sammen i Thy og at vore gode sponsorer har gjort det muligt for Thisted FC at tilknytte ham på en længere aftale til glæde for hele området, fansene og klubben.

– Vi har gennem en længere tid gået med en lille drøm forud for den kommende sæson. Denne drøm er nu blevet en realitet, hvorfor vi glæder os til at dele den med omverdenen på tirsdag, udtaler bestyrelsesformand, Peter Boel.

Offentliggørelsen af den nye spiller for Thisted FC sker tirsdag eftermiddag kl. 17.00, hvorfor tribunen på Sparekassen Thy Arena er åben mellem 16.30 og 17.30.

Thisted FC håber, at der er mange, der har lyst til at komme en tur på Sparekassen Thy Arena på tirsdag og byde vores nye spiller velkommen med manér. Der vil i forlængelse af præsentationen være mulighed for at få en autograf af den nye spiller.

Foto: Emilio Garcia/Unsplash

Forfatter
Tags

Related posts

Top