Thisted FC forlænger med Rask

Thisted FC har forlænget aftalen med højrebacken Glenn Rask, 26 år, med yderligere et år så aftalen nu løber til 30. juni 2018.

Glenn Rask har fået sin fodboldopdragelse i det midtjyske i Silkeborg IF og Kjellerup IF. Thisted FC hentede Glenn til klubben i foråret 2014 fra netop Kjellerup. Glenn Rask har efterhånden spillet 100 divisionskampe for Thisted FC og har således været med i hele opturen for klubben.

– Det var derfor helt naturligt for os, at forlænge samarbejdet med Glenn, som en af vores unge spillertrup mest rutinerede spillere, siger Direktør Karl Kristian Guldhammer.

Og oprykningen til 1. division har været en af de afgørende faktorer.

– Jeg er har forlænget aftalen med klubben, fordi jeg forsat gerne vil spille for Thisted FC. Det er samtidig meget motiverende for mig at fortsætte i klubben, hvor vi nu har taget skridtet op i 1. division og Nordicbetligaen. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg er stolt over jeg forsat skal være en del af den fantastiske rejse klubben har gang i og senest med oprykningen. Thisted FC er også en klub, hvor jeg forsat kan udvikle mig som spiller, og jeg ser meget frem til, hvordan klubbens nye cheftræner Joakim Mattsson kan udvikle mig og spillertruppen yderligere, siger Glenn Rask.

Trænerteamet var ikke i tvivl.

– Glenn Rask er med stor succes blevet omskolet fra at være en spiller med en offensiv rolle til rollen som højre back og defensiven og det har Glenn løst på bedste vis. Det betyder meget for holdet, at Glenn, udover pladsen som højre back, kan dække flere andre pladser og derfor fremadrettet, i Nordicbetligaen, bliver en vigtig brik for holdet. Glenn Rask forcer er, at han altid giver sig 100% og det hurtige fremadrettede temposkifte med bolden samt hans hovedspil, så vi i trænerteamet er meget glade for forlængelsen, siger assistenttræner Henning Pedersen.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top