Thisted FC forlænger med Martin Søndergaard

Thisted FC har forlænget kontrakten med den 23 årige forsvarsspiller Martin Søndergaard. Det betyder de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2017.

– For Thisted FC er Martin profilen på egne unge spillere, fra eliteungdommen i klubben, som vi ønsker at udvikle og have kontrakt med. Martin er altid hårdtarbejdende og 100% seriøs med sin fodbold og repræsenterer Thisted FC på bedste vis udadtil, siger Direktør Karl Kristian Guldhammer.

Hovedpersonen er også glad for forlængelsen.

– Jeg er superglad for, at have forlænget min kontrakt med Thisted FC med endnu et år og for jeg fortsat er en del af den fantastiske spillertrup vi har i Thisted FC. Jeg trives fortsat godt i klubben og det sociale samvær, som vi har i spillertruppen, er i særklasse og jeg glæder mig hver eneste dag til træning eller kamp, siger Martin Søndergaard.

Træner Bo Zink ser frem til at videreudvikle den unge spiller.

– Martin Søndergaard er en meget dygtig teknisk og ung forsvarsspiller, som jeg håber får sit helt store gennembrud i den kommende sæson. Martin er et produkt af klubbens eliteungdomssatsning og bliver en vigtig brik i forsvaret. Det er en spiller jeg ser frem til at arbejde meget sammen med. Martin har mange forcer, men især i vores opbygningsspil håber og tror jeg han kan få en stor rolle. Generelt har Martin et højt niveau, men i kraft af hans unge alder kan vi flytte ham meget endnu, siger  cheftræner Bo Zinck.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top