Thisted FC forlænger med Kevin Mendoza

Thisted FC har forlænget aftalen med målmand Kevin Mendoza så parterne har aftale med hinanden til sommeren 2018.

– Kevin Mendoza har haft en fantastisk udvikling i Thisted FC siden klubben hentede Kevin i Ringkøbing Fodbold for 2 år siden. I dette forår har Kevin i 15 kampe haft 9 kampe med clean sheet. Med kontraktforlængelsen med Kevin Mendoza faldt endnu en brik på plads med at fastholde vores nuværende unge og talentfulde spillertrup til den kommende sæson i 1. division, siger direktør Karl Kristian Guldhammer, Thisted FC Elite.

– Jeg er rigtig glad for at have forlænget aftalen med Thisted FC med yderligere et år. Thisted FC er en rigtig god klub, som jeg trives godt i. Vi har lige nået vores målsætning med oprykning til 1. division og i Thisted FC har jeg stor udsigt til fuld spilletid, så det var ikke nogen svær beslutning for mig at forlænge kontrakten.  Jeg er klar til at kæmpe videre for Thisted FC så vi kan etablere os i 1. division samt fortsætte min egen udvikling yderligere under målmandstræner Klaus Sørensen kyndige vejledning, siger Kevin Mendoza.

– Kevin Mendoza har været en stor del af vores oprykning til 1. division, udtaler assistenttræner Henning Pedersen. Kevin har været en meget sikker sidste skanse i dette forår, og når man kigger på hans alder, 22 år, så er han en målmand der stadig har et stort udviklingspotentiale. Kevins fortsatte samarbejde med Klaus Sørensen, Thisted FC målmandstræner, kan bringe Kevin videre i sin fodboldkarriere. Kevin Mendoza bliver også en vigtig faktor for Thisted FC i 1. division, siger Henning Pedersen.

Foto  : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top