Thisted FC forlænger med hovedsponsorerne

Thisted Forsikring og Sparekassen Thy har forlænget deres hovedsponsrater med Thisted FC.

– Thisted FC har knoklet og opnået resultater i denne sæson. Vi har stået bag dem også i de svære tider, og nu tager vi to år til, skulder ved skulder, lyder det samstemmende fra Thisted Forsikrings marketingmanager Rasmus Ustrup og Jakob Madsen, marketingchef i Sparekassen Thy.

Thisted FC tilbagevenden til 1. division har været syv år under vejs. Syv år med benhårdt arbejde på såvel grønsværen som i maskinrummet, der får hele butikken til at køre. De to hovedsponsorer Thisted Forsikring og Sparekassen Thy har været med hele vejen, og de glæder sig over den store sportslige succes klubben har.

De to lokale virksomheder har netop indgået hver deres nye, to-årige sponsorkontrakt med Thisted FC.

– Vi har forhandlet sponsorkontrakt sammen denne gang, fordi vi tror på åbenhed og gennemsigtighed, og fordi vi virkelig mener det når vi siger at det gode lokale liv kommer når vi arbejder sammen, siger Rasmus Ustrup.

– For os er det vigtigt at være en del af skabe liv og gode oplevelser i Thy. Derfor er vi også en del af dette tætte samarbejde med Thisted FC. Simpelthen fordi vi mener, det er vigtigt, at vi som lokal virksomhed sammen med områdets øvrige erhvervsliv skaber rammerne for elitesport i Thy, siger Jakob Madsen.

Eliteungdommen styrkes
Som fodboldeliteklub i Thy kan det være svært at rekruttere spiller med et tilstrækkeligt højt niveau. Derfor sættes der yderligere ind med et tillægssponsorat, der er øremærket til at øge kvaliteten yderligere i elite ungdommen.

– Det er vigtigt, at talenterne skabes fra egne ungdomsårgange i Thisted FC regi for at sikre at den kommende elite er på plads. Derfor ser vi tillægssponsoratet som vores bidrag til at sikre, at Thisted FC Elite i fremtiden også har optimale vilkår til at udvikle egne spillere, lyder det fra de to marketingchefer.

Foruden støtten til TFC Elite omfatter de to sponsorkontrakter også støtte til TFC’s amatørafdeling.

– Vi er meget glade for at Sparekassen Thy og Thisted Forsikring også støtter fodbolden når den ikke er på eliteplan. Når man har grønsvær i blodet, som vi har, er det stort at mærke at andre deler den begejstring. Med støtten både til elite- og amatørfodbolden i Thisted FC kan vi løfte opgaven på flere niveauer, siger bestyrelsesformand Brian Hangaard fra Thisted FC.

Et godt fundament at stå på
Det lokale erhvervsliv i Thy og Mors ser Thisted FC som et godt aktiv for området, og det mærker TFC når man diskuterer sponsorpakkeløsninger med dem.

– Det siger sig selv, at hovedsponsorerne er meget vigtigt for os. Samarbejdet med Sparekassen Thy og Thisted Forsikring gør, at vi har et godt fundament at stå på, og med tillægskontrakten til eliteungdommen så kan vi sætte endnu mere fokus på, at udvikle vores egne talenter i Thisted FC og vores mange samarbejdsklubber og det er vi meget glade for, siger Karl Kristian Guldhammer, direktør for Thisted FC Elite.

Forfatter

Related posts

Top