Thisted FC forlænger med assistenttræner

Thisted FC har forlænget kontrakten med assistenttræner og eliteungdomschef Henning Pedersen så den løber til 31. december 2017.

Forlængelsen med Henning Pedersen betyder, at klubben får den kontinuitet i den sportslige ledelse som man ønsker, og dermed kan fortsætte den gode sportslige og økonomiske udvikling som Thisted FC er inde i for øjeblikket.

– Henning Pedersen er en meget erfaren træner og samarbejdet mellem Henning Pedersen og Joakim Mattson håber vi kommer til at fungere optimalt med fokus på endnu mere sportslig udvikling af Thisted FC. Det giver også en ro, at vi har trænerteamet på plads det næste halve år som bliver vigtig for klubbens målsætning om at etablere sig i Nordicbetligaen. Henning er en vellidt person og gør rigtig meget for elitefodbolden, og så han er jo en rigtig TFC`er, siger Karl Kristian Guldhammer.

Og TFC-legenden Henning Pedersen ser frem til samarbejde.

– Vi er i en fantastisk udvikling i Thisted FC med en spændende spillertrup, hvor oprykning til Nordicbetligaen var målet gennem 3 sæsoner. Jeg ser frem til et godt samarbejde med vores nye cheftræner Joakim Mattsson. Jeg tror vi sammen kan udvikle og indfri mere af det potentiale som spillertruppen indeholder, siger han.

Han konstaterer samtidigt, at TFC har fået godt styr på eliteungdomsafdelingen, hvor han varetager jobbet som eliteungdomschef og dermed er det naturlige bindeled mellem elitesenior og eliteungdom i Thisted FC.

– Det passer mig godt, at skrive kontrakt denne gang for et halv år. Min alder på 71 år spiller lige nu ingen rolle, efter jeg er kommet stærk tilbage fra sygdom i efteråret, men det kan den kom til igen, da man ikke ved, hvor længe man har et super godt helbred. Som det er nu så har jeg en masser at byde ind med i samarbejdet med cheftræner Joakim Mattsson i sin helhed, siger Henning Pedersen.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top