Thisted FC forlænger med anfører Høvenhoff

Thisted FC har forlænget kontrakten med anfører Allan Høvenhoff, 27 år, og det betyder de to parter nu har papir på hinanden til sommeren 2018.

– For Thisted FC og holdet er Allan en hårdtarbejdende anfører, men samtidig en god ambassadør for klubben. Kontrakten med Allan Høvenhoff betyder, at Thisted FC har forlænget aftalerne med alle holdets nuværende markspillere, udtaler direktør Karl Kristian Guldhammer.

– Jeg er rigtig glad for forlængelsen af min kontakt med Thisted FC og jeg kan få lov til at bevise mig i Nordicbetligaen. Jeg ser utroligt meget frem til at møde dygtigere modstandere, og der er selvfølgelig hold som vi ser ekstra meget frem til. Lidt ligesom mine holdkammerater har udtalt, bliver kampe som mod Esbjerg, Viborg, Skive og Vendsyssel store kampe for os, men personligt bliver den største kamp for mig at møde min tidligere klub Skive,  siger Allan Høvenhoff.

Han påpeger samtidigt, at udsigten til, at spillertruppen forbliver intakt, giver TFC en stor fordel i 1. division.

– Vi har efterhånden spillet sammen gennem længere tid og vi tror på hinanden og kender hinandens svagheder og styrker. Vi er i den grad sultne efter at komme til at bevise, at Thisted FC kan begå sig i Nordicbetligaen og vi ser frem til opgaven, siger anfører Allan Høvenhoff.

– Vi er meget tilfreds med, at anfører Allan Høvenhoff også er en del af spillertruppen til den kommende sæson og det har stor betydning for holdet, udtaler assistenttræner Henning Pedersen. Allan har været en meget vigtig spiller for holdet i hele opbygningsperioden på vejen til Nordicbetligaen og med sit store arbejdsområde er han en markant spiller på banen. Allan er samtidig en kulturbærer og rollefigur for spillertruppens unge spillere, siger Henning Pedersen.

Foto : Rasmus Løkke

Forfatter

Related posts

Top