Thisted FC fik stryg på hjemmebane

Thisted FC tabte klart med 0-4 da Viborg besøgte Sparekassen Thy Arena søndag eftermiddag.

Med sejren rykker Viborg op på førstepladsen i 1. division, mens Thisted FC på sidstepladsen nu har hele syv point op til Hvidovre der ligger over stregen.

Hjemmeholdet holdt stand i hele første halvleg der endte 0-0. To hurtige scoringer fra gæsterne i anden halvleg blev dog fatalt for de kriseramte Thisted FC-drenge.

Den tidligere målræv for Thisted FC, Mikkel Agger, der til denne sæson er vendt hjem til dansk fodbold efter et ophold i norsk fodbold, gjorde det onde ved sit gamle hold da han scorede kampens andet mål.

Thisted FC møder i næste weekend på udebane FC Helsingør i et vaskeægte bundbrag, som for Thisted FC’s vedkommende skal vindes hvis ikke man skal hægtes helt af i bunden af 1. division.