Thisted Camping frygter at måtte lukke

William Christensen, som ejer Thisted Camping, frygter for fremtiden.

Campingpladsen risikerer nemlig at måtte lukke, efter Thisted Kommune har overtaget kontrolvirksomheden i forhold til antallet af enheder. Det skriver TV Midtvest.

Campingrådet, som gik konkurs i 2017, godkendte i sin tid i samarbejde med Brandtilsynet campingpladsen til 168 enheder, selvom pladsen ifølge en beregningsmodel kun er beregnet til 131 enheder. Den beregningsmodel ønsker Thisted Kommune nu at håndhæve.

William Christensen kritiserer kommunen for en manglende lyst til dialog, men står det til Esben Oddershede (V), som er medlem af kommunens Klima- Miljø- og Teknikudvalg, så er der slet ikke nogen grund til at indgå i en dialog:

– Beregningsmodellen siger 200 kvadratmeter til hver plads, og det er det, man kan. At han så måske har overskredet den tilladelse, det giver jo ikke ret til, at han skal have flere pladser end det, loven giver ret til, fortæller Esben Oddershede til TV Midtvest.

Men det giver William Christensen ikke meget for:

– Vi har jo overholdt brandmyndighedernes krav hvert evigt eneste år og fået en pletfri godkendelse hvert år. Men hvorfor det lige pludselig er sådan her, det har jeg svært ved at forstå, siger ejeren af Thisted Camping.

Foto: Thisted Camping

Forfatter

Related posts

Top