Thisted By ruller den røde løber ud til tre måneders fest

De handlende i Thisted By ruller nu i bogstaveligste forstand den røde løber ud for kunderne. Det sker fra på mandag hvor der skydes igang i en tre måneder lang fest i byen.

Udover de røde løbere, som bliver rullet ud for at byde byens gæster velkommen med stil, er der blevet indkøbt guirlander med vimpler, som kommer til at pryde gadebilledet:

– Og så har vi indkøbt 35.000 balloner, der uddeles gratis til børnene fra alle byens butikker, fortæller handelschef Michael Vendelbo.

Masser af aktiviteter hele sommere
Med udsigt til at grænserne åbner til Tyskland og Norge om halvanden uges tid, har Thisted By rustet sig til at give de besøgende turister fra ind- og udland samt de lokale gæster og borgere, en sommer med masser af oplevelser i Thisted By.

Der bliver aktiviteter hver eneste dag fra mandag den 8. juni til og med mandag den 31. august.

– Vi har delt aktiviteterne op i fem temaer: Nationalpark Thy, Hoppe Sjov (for børnene, red.), Sydens Sol i Thisted, Cold Hawaii og Thisted By går OFF-PISTE, fortæller Michael Vendelbo.

Torvedage hver mandag
Han fortæller blandt andet, at man på mandag igen starter op med kræmmere på Store Torv.

Arkivfoto: Thisted Handel

– Hvor vi tidligere har haft 4-5 boder, åbner vi op for yderligere 3-4 boder. Store Torv er kæmpe stort og det er intet problem at holde behørig afstand. Torvedagene kører hver mandag til slut august og det er en udvidelse fra tidligere, påpeger Michael Vendelbo.

Events fordeles i hele byen
Thisted By har i år valgt ikke at lave store koncerter og events på Store Torv. Det spænder forsamlingsforbuddet ganske enkelt ben for.

– I stedet vil de musikere, vi har hyret ind, gå rundt i byen og underholde, fortæller Michael Vendelbo.

Han fortæller også, at byens bilhandlere vil fremvise miljøvenlige biler og have gode tilbud med på Store Torv sommeren igennem.

Bilbanko og de lokale foreninger
Thisted By har også i år tænkt ud af boksen for at få strikket det nye sommerprogram sammen.

Blandt andet bliver der i samarbejde med J.P. Jacobsen Centret og Radio Limfjord arrangeret bilbanko tre torsdage med start den 11. juni.

Derudover er alle lokale foreninger inviteret til at indtage byen og vise, hvad de kan og forhåbentlig kapre nye medlemmer.

– Det handler om, at vi viser det bedste af Thy frem og står sammen om de oplevelser, som krisen nu en gang, giver os mulighed for at have sammen, slutter Michael Vendelbo.

 

Forfatter

Related posts

Top