Thisted Bryghus viser sig frem i København

I disse dage afvikles Ølfestivalen 2018 i København.

Siden 2001 har Danske Ølentusiaster afholdt festivalen, der hvert år trækker flere end 10.000 gæster til. Thisted Bryghus har været med fra starten.

– Festivalen tiltrækker et bredt udsnit af forbrugere og ølelskere, ikke mindst derfor, rammer den måske bedst vores kerneforbrugere. Der findes andre og mere ”nørdede” ølfestivaler, men de rammer ikke på samme måde vores målgruppe, fortæller brygmester Antoni Aagaard Madsen, Thisted Bryghus.

Han påpeger, at det sociale aspekt omkring festivalen er også meget vigtigt:

– Både for medarbejderne som bemander standen, men også som mødested med ”vennerne” af Thisted Bryghus: Christianitter, porseplukkere, aktionærer og selvfølgelig ølentusiasterne, fortæller Antoni Aagaard Madsen.

Generalforsamling på Ølfestivalen
Et vigtigt event på Ølfestivalen er den årlige generalforsamling i Limfjordsporter Lauget. Her mødes et par hundrede medlemmer af lauget på Thisted Bryghus’ stand på ølfestivalen lørdag morgen til en Limfjordsporter frisk fra fad, og til konstituering af gruppen.

– Vi bruger også festivalen til at præsentere årets nyheder for mange forbrugere, men vi har også altid specielle udgaver (fadlagrede, red.)) af vores sortiment – øl som kun kan smages på festivalen, fortæller Antoni Aagaard Madsen.

Foto: Danske Ølentusiaster/ale.dk

Forfatter

Related posts

Top