Thisted Bryghus vinder prisen for årets ølnyhed 2016

Blandt mere end 1000 nyheder på det danske marked for specialøl, har ”Jack & Beer” fra Thisted Bryghus vundet prisen som årets ølnyhed 2016. Prisen blev overrakt ved Danske Ølentusiasters Generalforsamling i Odense lørdag eftermiddag.

Thisted Bryghus havde to øl med i finalen nemlig Madagascar i kategorien øl med en alkoholprocent på mellem 4,1-7%, og Jack & Beer i kategorien med alkoholprocenter på over 7,1%.

Og her blev Jack & Beer, der holder en alkoholprocent på 8%, den samlede vinder.

Det er første gang Thisted Bryghus, der også blev valgt til Årets Bryggeri i 2015 og 2016, har vundet den fornemme pris.

– Grundopskriften til Jack & Beer er den velkendte Stenøl, som vi har tilsat ægte amerikansk Bourbon Whiskey, og langtidslagret i de kolde kældre på spåner af whiskytønder og med endnu flere karamelliserede lavasten. Den raffinerede karamelsmag fra lavastenene sammen med Taninerne og Vaniljesmagen fra amerikanske whiskytønder, giver helt nye dimensioner til denne klassiker, fortæller Brygmester Antoni Madsen, der står bag vinderøllen.

– det er et kæmpe skulderklap til bryggeriet og vores ønske om at udvikle nye specialøl til danskerne, siger Bryggeridirektør Aage Svenningsen.

Foto : Thisted Bryghus

Forfatter

Related posts

Top