Thisted Bryghus lancerer ny signatur-øl

For anden gang på få dage sender Thisted Bryghus en ny øl på markedet.

Denne gang er der tale om en ny India Pale Ale som bliver den tredje øl i den signaturserie, der så dagens lys for et år siden.

– Signatur IPA er en hyldest til de humlede og relativt bitre IPA’er, der er fremtrædende på den amerikanske vestkyst. Det er en øltype, der brygges tæt på de store humleproducenter i Yakima Valley, og som er karakteristisk ved, at humlebitterhed og humlearoma er langt vigtigere end fylde og smag fra malten, fortæller Brygmester Antoni Aagaard Madsen.

Den nye Signatur IPA har en solid bitterhed fra Centennial humle, og en dejlig grape/ananas/citrus aroma fra Citra og Mosaic humle.

– Signatur IPA er selvfølgelig ufiltreret for at bevare så meget at den fine humlearoma som muligt. Det er en øl, der passer godt til retter som Lasagne, gode burgere og asiatisk krydret mad, fortæller Antoni Aagaard Madsen.

Signatur IPA gør den fyldige let røgede Stenøl Strong Ale og den lyse venlige porseøl Sweet Gale selskab i en serie af signaturøl fra Thisted Bryghus og som kan købes overalt i landet.

LÆS OGSÅ:

Ny økologisk øl med lokale råvarer sendt i handlen

Foto: Thisted Bryghus

Forfatter

Related posts

Top