THI med et godt 2016 – og nu med 4 nye i bestyrelsen

Tirsdag aften afholdt Thisted Handels- og Industriforening (THI) deres årlige generalforsamling.

Det blev også den sidste generalforsamling i THI-regi for formand Peder Schjødt-Pedersen, som efter 7 år på formandsposten takkede af. Peder Schjødt-Pedersen berettede om et godt og positivt år for foreningen, med masser af gæster i byen, og et år som havde budt på over 50 aktiviteter. Med andre ord: En sund handelsstandsforening med styr på det økonomiske, en solid egenkapital og en årsafslutning med sorte tal på bundlinjen.

Online-handel er en trussel
Peder Schjødt-Pedersen lagde dog ikke skjul på, at online-handlen fortsat en en trussel mod det lokale handelsliv. Dog er man i THI i gang med at sætte diverse projekter op, som skal uddanne byens personale til at håndtere konkurrencen med internettet, og udvikle det lokale handels liv.

Formandsposten var ikke den eneste post der skulle et nyt navn på, hele 4 nye navne tiltrådte bestyrelsen. De nye ansigter i bestyrelsen blev Jens Kristian Kristensen fra 3N Lakering, Trond Lundby fra Fri Cykler, Sigurd Skovborg fra EUC Nordvest og Henrik Thinggaard fra Funch & Nielsen

Forfatter

Related posts

Top