TFC nedsablede Marienlyst og topper igen igen

Thisted FC’s mandskab i 2. division, fører stadig oprykningsspillet til 1.division efter, at de nedsablede Marienlyst på hjemmebane på Lerpytter.

TFC’s Sonny Jakobsen åbnede kampen med en kasse efter kun fire minutter, og det var ikke lige den ønskestart, Marienlyst havde lagt op til.  TFC gik til pausen med en føring på 1-0.

Et kvarter inde i anden halvleg, scorede Sonny Jakobsen til TFC-føring på 2-0, og dermed var alt håb reelt ude for fyenboerne, der da heller ikke fik et ben til jorden resten af kampen. For i kampens 67. minut scorede Mads Lauritsen og slukkede dermed reelt fynboernes håb om point  Thy. Efter 80 minutter, var det Glen Rasks tur til sikre TFC sejren på 4-0.

– Super kamp. Vi var farlige på dødbolde og på omstillinger, mens vi igen holder modstanderen til et minimum af chancer. En målscorer på 16-0 de sidste seks kampe taler for sig selv. Det er rigtigt sjovt at spille i Thisted for tiden,og vi arbejder hårdt, hver dag, så vi kan fortsætte og gøre arbejdet færdig de sidste otte kampe, siger Mads Lauritsen.

Foto : Rasmus Løkke

Cheftræner : Vi er ikke rykket op endnu
Og hans fokus bakkes op af cheftræner Bo Zinck.

– Oprykningen kan stadig godt misse. for vi skal stadig hente point ca. 14 af slagsen, og så ved jeg godt, der er rindbyrdes opgør, så der måske er mindre at hente i det store regnskab. Vi har små set-bolde, og 11 point er meget, og det giver ro, og så har vi en forholdsvis god målscorer. Vi har et fantastisk udgangspunkt, og jeg tror på, at vi rykker op, og det har jeg hele tiden gjort. Vi er bare i en bedre position, end da vi startede, siger Bo Zinck.

Og tænker med rædsel tilbage på sidste år.

– Jeg har stået mod Nykøbing FC og smidt oprykningen væk i foråret sidste år, hvor det ene hold græd og det andet jublede, og jeg har prøvet at mærke smerten, og den vil jeg ikke have igen. Derfor jubler jeg ikke endnu. Nu skal vi først og fremmest kigge på B93 og har netop overstået to vanvittige hjemmekampe mod Hvidovre og Marienlyst, hold som jeg frygtede.  Oprykningen skal være sikker matematisk, før jeg jubler. Der er stadig otte kampe igen”, siger Bo Zinck.

De to første pladser i oprykningsspillet giver en plads i fodboldens 1. division, og med weekendens sejr – den sjette i træk – har TFC 11 point ned til trediepladsen, der ikke giver plads til det forjættede land.

TFC møder B93 på udebane på lørdag den 6. maj kl. 15.00.

Foto : Rasmus Lykke

 

 

 

Forfatter

Related posts

Top