Teltferie på første klasse

En ny form for teltferie er i år kommet til Fur Camping, nemlig Glamping.

Glamping kan bedst oversættes til ”Glamourøs Camping” eller ”teltferie på første klasse”. Gæsterne bor i et telt på campingpladsen med alle de fordele det indebærer, især hvis man vil forkæle sig selv og sin partner – eller er en børnefamilie, hvor nye legekammerater, legeplads, boldbane er direkte på pladsen. Og ikke mindst – man bor stadig lige midt i naturen.

Man har så at sige taget den hjemlige komfort eller hotelværelsets faciliteter med ud i naturen. I Glamping-teltet er der nemlig rigtige senge at sove i, køleskab, elkedel, grill, lys, elektricitet, møbler og ikke mindst en rigtig hyggelig atmosfære. Teltene er udstyret med fast bund og gulvtæppe og endda også en træterrasse på næsten 12 kvm. overdækket med solsejl, hvor man kan nyde naturen og måske en iskold Fur-øl til solnedgangen.

– Glamping er en ekstra fantastisk måde at campere på. Det er lige en ferie for de personer, som godt kan lide at campere, men som også sætter pris på luksus og komfort – og så selv slippe for at skulle opsætte og nedtage teltet igen, fortæller værterne Betina og Brian Bugge.

Foto: Poul Harkær

Forfatter

Related posts

Top