Telenor får adgang til Thy-Mors Energi’s fibernet

Snart kan 44.000 husstande i Thy og på Mors se frem til større valgfrihed og øget konkurrence på markedet for lynhurtigt internet.

Thy-Mors Energi og Telenor har nemlig indgået en aftale, der indebærer, at Telenor fremover kan tilbyde fiberbredbånd til kunderne i Thy-Mors Energi’s fiberforsyningsområde. Dermed får internetbrugere i Thy og på Mors nu mulighed for selv at vælge tjenesteudbyder.

Med aftalen får thy- og morsingboer også mulighed for, for første gang både at vælge mellem flere fibernetudbydere og at samle fibernet- og mobilforbindelsen hos én og samme udbyder. En mulighed, der generelt er stor efterspørgsel efter i hele landet.

Hos Thy-Mors Energi forventer administrerende direktør, Lars Peter Christiansen, at et øget udbud af tjenesteudbydere og produkter vil betyde, at endnu flere andelshavere vælger en fremtidssikret bredbåndsløsning i form af fiber:

– Vi vil gerne øge antallet af kunder der benytter vores fibernet, og det kan åbningen af vores fibernet samt et bredere udvalg af kvalitetsindhold helt sikkert hjælpe os med, siger han.

Parterne forventer, af de første Telenor-kunder tilsluttes Thy-Mors Energis fibernet inden udgangen af 2020.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top