Teater-succes: “Træt Lever og tungt hjerte” – vender tilbage

Efterspørgslen på Limfjordsteatrets intime teaterkoncert ”Træt Lever og Tungt Hjerte” er fortsat så stor, at Gitta Malling nu lover en genopsætning til næste sæson. Også på Mors

Limfjordsteatrets Tom Waits-forestilling er på vej ud på landevejen på yderligere to måneders turné, der bringer tre-mands-truppen vidt omkring i landet. Men trods omkring 80 programsatte forestillinger, er efterspørgslen på den intime teaterkoncert altså fortsat stor: – Vi bliver ved at få henvendelser, så vi har besluttet at tage den op igen i 2018, siger hun.

Fordansket Tom Waits
Forestillingen er bygget op over Tom Waits musik og poetiske tekster, som sangeren og skuespilleren Lasse Popp har oversat og fordansket, og spiller for højst 30 publikummer ad gangen – helst på alternative spillesteder. Under den to måneder lange turné i efteråret blev den blandt andet opført i private dagligstuer, i tøjbutikker, på et øldepot, i en nedlagt banegårdsbygning, i en hotelfoyer – og flere utraditionelle steder venter forude.

Udsolgte forestillinger på Mors
På Mors er der tre udsolgte forestillinger den 7., 8. og 10 februar i tøjbutikken AnneX’Z, og der har været forespørgsler på flere.
– Vi kan ikke tage flere forestillinger ind i denne sæson, men vender tilbage i det tidlige forår 2018, siger Gitta Malling og fortæller, at der blandt andet kommer forespørgsler om ekstraforestillinger fra flere af de byer, forestillingen allerede har gæstet.
– Det er udtryk for, at folk har været glade for forestillingen og det er vi selvfølgelig også glade for, siger hun.

Præcis hvor og hvornår den rammer Mors i 2018 er endnu for tidligt at sige.

Foto: Lars Horn

Forfatter

Related posts

Top