TagFat: ACN sikring videre til regionsfinale

Onsdag overrakte direktøren fra Morsø Erhvervsråd Per Søndergaard prisen til den lokale vinder i innovationskonkurrencen TagFat. Vinderen i Morsø Kommune blev alarmselskabet ACN Sikring. Virksomheden går herefter videre i den regionale konkurrence sammen med vinderne fra de 10 øvrige nordjyske kommuner.

ACN Sikring vandt Børsens Gazelle-pris sidste år. Det sker efter fire år med stor vækst. ​Virksomheden består i dag af servicecentre, som dækker det meste af landet. Antallet af servicecentre er under stadig udbygning.

– Vi har gode kunder og dygtige medarbejdere, som er årsagen til, at vi kan præsentere så stor vækst. Hos ACN Sikring har vi fokus på at tilbyde de mest effektive og innovative alarmløsninger til vores kunder. Innovation er derfor konstant i vores mindset og arbejdsgang, så vi er selvfølgelig stolte over, at Region Nordjylland har fået øje på vores arbejde, siger Niels Larsen, ejer af ACN Sikring i Nykøbing.

BILA vandt TagFat 2016
TagFat er en regional innovationskonkurrence arrangeret af Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer. Det er fjerde gang, at prisen uddeles. Sidste gang prisen blev uddelt, var det BILA A/S, ligeledes fra Mors, der hev sejren hjem og blev kåret som Nordjyllands mest innovative virksomhed.

Foto: Morsø Erhvervsråd

I år har der været særligt fokus på Industri 4.0.

– I dette års udgave har vi stillet skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service. Alle deltagere har fået lavet en såkaldt innovationsrapport med det formål at få vurderet deres teknologiske afsæt. I alt har 74 virksomheder, på tværs af hele Region Nordjylland, fået lavet denne innovationsrapport, fortæller Lars Hedegaard fra Region Nordjylland.

Regionsvinderen kåres til en gallamiddag 24. maj.

Foto: Morsø Erhvervsråd

Forfatter

Related posts

Top