Tag på Minicruise på Limfjorden

Enjoy Limfjorden har i år ekstra fokus på de maritime muligheder ved Limfjorden med masser af sejlture og aktiviteter på fjorden gennem sommeren.

Søndag d. 12. august vil der være mulighed for at nyde den hidtil største rundtur på fjorden, når båden Bertha K sejler fra Nykøbing – Glyngøre – Fur af to omgange. I alt vil der være plads til 100 gæster på sejlturen.

Leder af Enjoy Limfjorden, Peter Emsenhuber Graversen, udtaler:

– Vi sætter dette i værk, da efterspørgslen for at komme ud at sejle på fjorden er stor fra både turister og også hos lokale borgere. Vi har tidligere kun haft begrænsede muligheder for at nyde Limfjorden via sejladser, men det er ved at ændre sig, bl.a. på grund af de tidligere arrangerede sejladser vi har stået for, og også på baggrund af egne initiativer fra de lokale turistforeninger samt initiativrige virksomheder.

Et andet godt eksempel på sejladser for turister tidligere på sommeren er Venøsund færgen, der også har været særdeles aktiv, og foreløbig har den lille færge, der kun har plads til 22 gæster pr. sejlads, haft fem udsolgte sejladser med i alt over 100 besøgende gæster. Turene her har eksempelvis gået forbi Handbjerg Marina, Struer Havn samt Venø.

Morsø turistforening melder også om fuldt hus på deres sommersejladser rundt i hele Limfjorden, så alt i alt har det været en fantastisk sæson indtil videre.

– Der er selvfølgelig også en stor reklameværdi for området i at tilbyde sådanne ture, og det vil helt sikkert øge fokusset på Limfjorden, kommunerne og de mange fine havne. Ydermere involverer turene også de lokale fødevarer, den unikke natur, virksomhedsbesøg m.m. – og på den måde er der mange interessenter, der kan få gavn af konceptet. Det er glædeligt, at der nu også er private virksomheder og foreninger, der arrangerer ture og på den måde understøtter hinandens forretninger og hjælper til med at skabe arbejdspladser, fortæller Peter Graversen.

Billetter til det kommende arrangement d. 12. august kan købes online på www.enjoy-limfjorden.dk, og hos www.visitmors.dk samt www.visitskive.dk. Billetterne koster kr. 299. Man kan stå på færgen i Nykøbing Mors, Glyngøre og Fur. På turene er der mulighed for at købe mad, og man kan sidde inde, hvis vejret skulle drille.

Foto: Morsø Turistbureau

Forfatter

Related posts

Top