Symfoniorkester besøger plejecentre på Mors

Morsø Kommune tilbyder sine ældre på plejecentrene sød musik i en sur tid. Og musikken er ganske gratis takket være en god kontakt til Aalborg Symfoniorkester.

Koncerterne er kommet i stand i kraft af at Anja Birch Alsøer (V) er Morsø Kommune’s repræsentant i Aalborg Symfoniorkesters kontaktråd.

Koncerterne finder sted i denne uge og de kommende uger, hvor orkestret også vil tage rundt til andre plejecentre i hele Region Nordjylland.

Musik på syv plejecentre
Syv af øens plejecentre har takket ja til tilbuddet om besøg af symfoniorkestret. Der vil være mellem tre og fem musikere, der vil spille i 10 – 20 minutter for beboerne. Tilbuddet er kun gældende for plejehjemmets beboere for at sikre, at forsamlingsforbuddet overholdes.

Morsø Kommune glæder sig over, at repræsentantskabet i symfoniorkestret kan omsættes til glæde for borgerne, da alle arrangementer og frivillig aktivitet i disse coronatider er aflyst.

– Vi er dog glade for, at vi i Morsø Kommune som en af de første kommuner fik lov til at åbne op for pårørende for udendørs besøg, men at der skabes en aktivitet udover det, er kun glædeligt, siger Anja Birch Alsøer og formand for Socialudvalget, Henning Sørensen.

Pressefoto

Forfatter

Related posts

Top