Svenne vender retur til Thisted FC

26-årige Jeppe Svenningsen vender tilbage til Thisted FC fra den kommende sæson, når når hans kontrakt med Vendsyssel FF udløber.

Jeppe Svenningsen fra en del af thyboernes trup fra 2014 og frem til 2018, og var en af de bærende kræfter, da holdet i 2017 rykkede op i 1. divisionen.

Jeppe Svenningsen har skrevet en kontrakt med Thisted FC, som gælder frem til sommeren 2024.

– Det bliver dejligt at komme hjem. Det var været en god tid i Vendsyssel, hvor jeg fik muligheden for at opleve en fuldtidssetup. Men nu kan jeg også mærke, at det er det helt rigtige at vende hjem til Thisted igen, siger han i en pressemeddelelse.

Jeppe Svenningsen er født og opvokset på Mors, hvor han spillede i Nykøbing i sine ungdomsår inden turen gik til AC Horsens. Tilbage i 2014 skiftede Jeppe fra AC Horsens til Thisted FC, hvor han nu igen er at finde.

Forlænger med topscorer
Klubben har ligeledes sikret sig en ny underskrift fra klubbens topscorer Yao Dieudonne, der har forlænget sin kontrakt med Thisted FC frem til sommeren 2023.

Foto: Thisted FC- Jeg har forlænget min kontrakt, fordi jeg har det godt I Thisted FC, og det vægtede højt i min beslutning. Klubben har gang i et godt projekt og vil være med i toppen, og desuden har klubben virkelig vist, at de gerne vil beholde mig, fortæller Yao Dieudonne.

Yao Dieudonne kom til klubben tilbage i 2019. Han har tidligere været en del af både Odense Boldklub og Vendsyssel FF. Han står blandt andet noteret for 19 superligakampe for den fynske storklub.

Dieudonne er noteret for 15 scoringer denne sæson.

Foto: Thisted FC

Forfatter

Related posts

Top