Svendeprøve-sølv til lokal frisørelev

Den 23 årige frisørelev Fredrik Sørensen, der er elev ved frisørkæden Zoom By Zoom i Thisted, har netop været til svendeprøve med en sølvudmærkelse som resultat.

Der er aldrig tidligere blevet uddelt guld ved en frisør-svendeprøve, hvorfor det må anses som værende et yderst tilfredsstillende resultat:

– Jeg er naturligvis utrolig glad for resultatet, der er kronen på værket på fire års hårdt arbejde i en branche, som jeg ganske enkelt elsker at være i, siger Fredrik Sørensen.

Elsker at provokerer gennem hår
Han har udover frisørarbejdet i salonen i Thisted været en del af det kreative team, hvor Zoom By Zoom underviser og inspirerer frisører i ind- og udland.

– Igennem det har jeg kunne udvikle min kreative tilgang til hår, og især det klippetekniske aspekt. Jeg sætter en ære i at forme og skabe noget vi ikke nødvendigvis ser hver dag. Jeg elsker at lave unikke frisurer og ganske enkelt, provokere gennem hår, siger Fredrik Sørensen.

Fredrik Sørensen fortsætter i Zoom by Zoom kæden efter endt elevtid. Zoom By Zoom har saloner i Thisted, Skive og Holstebro og åbner i Aalborg den 1. januar 2020.

Foto: Indehaver af Zoom by Zoom Kristian Mørch Bertelsen (tv) sammen med frisørelev Fredrik Sørensen.

Forfatter

Related posts

Top