Surfcompagniet Nr. Vorupør samler ind til våddragter

I forået 2016 så Surfcompagniet Nr. Vorupør dagens lys. Nu står surf-klubben foran en ny sæson med masser af aktivitet i vandet, men klubben mangler våddragter til de entusiastiske medlemmer så de kan holde varmen i Vesterhavet.

Derfor har klubben startet en online indsamling, hvor målet -og håbet er- at indamle 10.000 kroner der blandt andet skal gå til indkøb af våddragter, som sikrer at surferne kan holde varmen, og dermed gør det mere sikkert at opholde sig i vandet.

Det er koldt i vandet
– Den første sæson var vi så heldige at få lov til at låne udstyr i form af surfboards og våddragter fra Dansk Surf & Rafting Forbund, men i år skal vi selv ud og skaffe udstyret. Da vores mål er at foreningen skal være for alle, ønsker vi ikke at det skal være kontingentet, som skal være en barriere for at være med. Derfor har vi sat os for at forsøge at skaffe penge til udstyret ad andre veje, skriver klubben i forbindelse med indsamlingen. Du kan se hvordan du støtter klubben nederst i artiklen.

Aktivt fællesskab
Surfcompagniet Nr. Vorupør er et initiativ, som en gruppe af fastboende og tilflyttere har taget. Ideen bag Surfcompagniet Nr. Vorupør opstod som et ønske om at skabe et aktivt fællesskab for både børn, unge og voksne ved vandet i Nr. Vorupør.  Formålet med foreningen er at:

  • Skabe et socialt, hyggeligt og inkluderende omdrejningspunkt for alle aldre, interesse- og erfaringsniveau med surf ved vandet i Nr. Vorupør.
  • Afvikle trænings aftener samt at surf aktiviteterne foregår på en sikker og forsvarlig måde.
  • Arbejde for at få etableret fysiske faciliteter for de aktive vandaktiviteter i byen.
  • Som forening med naturlig tilknytning til vand og havne miljøet, at indgå i Vorupørs kulturmiljø med rødder i kystfiskersamfundet.
  • Arbejde for at skabe synergier med de andre foreninger i byen. Herigennem skabe oplevelser, aktiviteter, kulturarrangementer og åbent hus arrangementer, som ligeledes kan være med til at profilere byen udadtil.
  • Indgå aktivt i Vorupørs Helheds Plan mål om blandt andet at tiltrække tilflyttere til byen, skabe fritids aktiviteter og socialt liv i det offentlige rum.

Torsdag morgen har klubben samlet ca. 10% ind i forhold til det ønskede på i alt 10.000 kr.

Du kan støtte klubben med alt fra 20 kroner og opefter – støt her.

Du kan læse mere om selve klubben her

 

FOTO: Arkiv

Forfatter

Related posts

Top