SuperBrugsen overtager ishus efter håndboldspiller

Sidste sommer åbnede den deltidsprofessionelle Mors-Thy Håndbold-spiller Kassper Lindgren Det Gamle Ishus på havnen i Glyngøre.

Nu et lille års tid senere har han overdraget nøglerne til byens Superbrugs.

– Efter en fantastisk sæson sidste år, der gik udover alle mine forventninger, har jeg valgt at jeg skal igang med studie i Aalborg. Derfor er jeg rigtig glad for at Jesper (Skovlund, red.) og Superbrugsen i Glyngøre har valgt at drive mit kære ishus videre. Jeg er sikker på at de driver det videre ligeså godt, hvis ikke bedre, fotæller en ydmyg Kasper Lindgren, der tidligere på året forlængede sin kontrakt med Mors-Thy Hånbold frem til 2022.

– Jeg vil gerne sige tusind tak for alle, der har hjulpet mig i forbindelse på ishuset. Det kunne ikke være lykkedes uden den fantastiske opbakning. I har gjort en iværksætterdrøm til virkelighed for mig.

– Vi glæder os til at drive dette fantastiske ishus videre. Vi er glade for, at vi kan være med til at skabe liv i byen, og i særdeleshed på havnen i Glyngøre. Vi håber på at kunne gøre det ligeså
godt, som Kasper gjorde i det forgangne år. Vi krydser fingre for en god varm sommer, lyder det fra Jesper Skovlund, Superbrugsen i Glyngøre.

Foto: Det gamle Ishus

 

Forfatter

Related posts

Top