Sundhedsstyrelsen sender brev til alle i e-boks

Sundhedsstyrelsen har idag sendt et brev ud med information om Covid-19, som er den sygdom coronavirussen fører med sig, til alle danske statsborgere over 15 år. Brevet er sendt til danskernes e-boks.

– COVID-19 epidemien i Danmark går snart ind i sin tredje uge. Derfor er det vigtigt, at du læser dette brev grundigt, så du ved, hvad du skal gøre, hvis du oplever symptomer på COVID-19. Og hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du bliver syg. Du skal også vide, hvordan du bedst beskytter dig selv og andre mod smitte, står der indledningsvist i brevet.


Sundhedsstyrelsen opfordrer i brevet også alle danskere til at tilmelde sig overvågningstjenesten Influmenter – læs mere om det HER.

I brevet opfordrer Sundhedsstyrelsen også til, at du hjælper med at printe brevet ud til dem i din omgangskreds der af den ene eller anden grund ikke har adgang til e-boks.

Du kan altid finde nyeste information på sst.dk/corona og coronasmitte.dk. Du kan også døgnet rundt ringe til den fælles myndighedshotline på tlf 70 20 02 33.

LÆS OGSÅ:

Opfordring fra Sundhedsministeren: – Registrér dig selv og din husstand

Foto: Sundhedsstyrelsen

Forfatter

Related posts

Top