Succesrigt besøg af Hollands U18 landshold i håndbold

HF Mors og Sports College Mors har de seneste fire dage haft besøg af det hollandske U18 landshold i Håndbold.

De ankom lørdag aften, hvor de blev indkvarteret på Danhostel i Nykøbing og straks søndag var der hele to træningspas samt en  træningskamp mod HF Mors U18 og her stoppede gæstfriheden for en stund, da hjemmeholdet vandt 32-27.

Mandag fortsatte med to træningspas og taktikmøde på Danhostel ligesom nogle af spillerne vovede pelsen og tog en tur i Fjorden.

Tirsdag endnu en gang træning samt en tur i Jesperhus med et populært besøg i svømmehallen, hvor vandet trods alt er noooget varmere end i Fjorden. Tirsdag aften var det tid til en revanche imod HF Mors. Denne gang var udfaldet lidt mere spændende end i den første kamp. Men hjemmeholdet HF Mors trak igen den længste strå og vandt 28-26.

–  Det har virkelig været en fornøjelse at være vært for hollænderne og med rigtig god hjælp fra kommunen, Jyske Bank Mors Arena og ikke mindst Danhostel Nykøbing Mors Vandrerhjem og Jesperhus Feriepark er det lykkedes at give hollænderne nogle fantastiske dage, som de var meget taknemmelige for da de steg på bussen i morges. For dem handler det nu om B-slutrunden i Lithauen i næste uge, en turnering de håber at vinde, så de kan rykke op i det bedste selskab, fortæller Lars Svane Nielsen fra HF Mors og Sports College Mors.

Han og de øvrige bag besøget sendte hollænderne afsted i morgen på en ni timer lang bustur hjem  – med ønskerne om held og lykke ved den kommende turnering.

– iøvrigt har to af spillernes forældre holdt ferie på mens under holdets ophold for at følge kampen. Det er da fantastisk, slutter Lars Svane Nielsen.

Og det har han helt ret i.

Forfatter

Related posts

Top